Regissörerna till filmerna<3

Detta är tredje gången jag har fått skriva om detta för att något cp:ar!!!!
Nu ska jag beretta lite om regissörerna för alla twilight filmerna+breaking dawn.

Twilight.
Catherine Harwicke har rgisserat twilight.hon är född den 21 oktober 1955 i Texas.Jag tycker att hon har gjort twilight bra för man kan förstå karaktärernas personlig och hon har tagit med det viktigaste sakerna från boken.
Men det som är så dåligt är att kamra bilden såg lite blå aktig ut och hon bore oxå ha tittat igenom filmen ordentligt flera gånger för dom har gjort skit mycket tabbar.

här har ni några tabbar men det finns fler.ser ni att det ser lite blått ut på bilderna?
New Moon.
regissören för new moon var Chris Weitz.han är född den 30 november 1969 i New York.
jag tycker att new moon oxå var bra men han hade hoppat över massa viktiga saker i boken som t.ex när bella får biljetterna för att kunna åka hälsa på sin mamma i florida, då blev det helt konstikt i eclipse när edward skulle på minna bella om dom.edwar och the cullens är helt anorlunda i new mon än vad dom var i twilight,men det tycker jag är bra för dom är mycket finare i new moon än vad dom var i twilight.Något mer dom har ändrat är bellas fönster,dom har byggt ut det  jag vet inte riktigt vrf men det kanske beror på att jackob/taylor ska kunna komma upp lättare när han ska upp till bellas rum.dom har oxå målat garge dörren grön förut var den vit.När jag var och såg filmen på bio så såg jag väldigt mycket tabbar med bellas hår,det kanske inte ni såg men ni kanske inte tänkte på det.


Här är huset i new moon,ser ni fönstret längst till höger att dom har byggt ut det?
Man ser inte garage dörren riktigt men den är i alla fall grön.


Och här är huset i twilight.ser ni,inget fönster som sticker ut och ingen grön garge dörr.


Här ser ni the cullens i alla 3 filmer.New moon och eclipse är väldigt lika men twilight så är det helt olikt.
Deras kläder ser mycket hetare,snyggare och hårdar ut i eclipse och new moon medans twiligth är mer försiktigare,mjukare,snällare och tråkiga ut.Dom är mycket vitare i eclipse och new moon,i twilight ser det mer ut som att dom inte har varit i solen på ett tag för dom har fortfarande piggment,dom ser nästan lite röda ut. Sminket är det stor skilnad på,i eclipse och new moon är dom mer skuggade och svartare runt ögonen,i twilight ser det mer ut som om dom inte har något smink alls.Eclipse.
Regissören för eclipse var David Slade född den 26 September 1969.Jag har bara sett filmen en enda gång men jag kommer ihåg det mästa.Det jag kommer i håg mäst var ju att den här filmen var bäst hitils,dom blir bara bättre och bättre.Jag älskar kärlek och david hade med så mycket kärlek scener så jag höll på att döö.
Det är ju bra för då får man värkligen förstå hur stor kärlek kan betyda för en.Men det dåliga var nog att dom tog bort massa saker som är bra att ha med,som t.ex Dom diskuterar så mycket om vart dom ska gå efter high school men dom pratar aldrig om det i filmen,bara en gång och det är när bella är hos sin mamma.En till sak som är dåligt är när jacob kommer till bellas och edwards skola så följer bella med jackob hem till honom men vadå liksom hon har ju skola hon kan ju inte skolka helt plötsligt bella är inte en sån tjej, så går det värklige inte till i boken.En till dålig sak är i scenen när bella får sin ring,han har tagit bort så mycket från bok som jag skulle vilja ha där,liksom det kapitlet är ganska långt,men det är fortfarande min favvå scen och kapittel i eclipse<3Är det bara jag eller glor inte edward skit mycket eller inte glor men tittar konstigt på ett läskigt sett ibland?

 
Som här titta på honom det ser ut som en blandning av hat ilska orolighet och sorisen het, nästan som han ska börja gråta.


Breaking Dawn.
Regissören för Breaking Dawn är Bill Condon.han är född den 22 oktober 1955.
Jag vet inte hur bra han är på att göra filmer men jag hoppas att han med Stephenie Meyer på sin sida(som producent)kommer det bli en bra film.jag tror att filmerna blir bättre och bättre hitils har det i all fall varit så.
Bäst att han är bra eftersom han ska regissera båda filmerna(om det blir 2)så vill man ju inte att dom ska bli dåliga eller hur?Jag hoppas också att det blir 2 filmer för att då får dom plats med mer och behöver inte ta bort massa bra.och hoppas dom inte byter några mer skådespelar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0